Laika


Laika sommeren 2011
Kaptein på båten i Åseral
Portrett av gammel hund
Laika

Her er Laika i jobb

Hun har hentet disse sauene ned fra utmarksbeite.


Mars 2010

Laika koser seg i snø

Gammel, men sprek likevel!

Laika er vår gamle hund. 28. mai 2012 blir hun 11 år. Hun har vært en enestående rolig og grei hund. Aldri gjør hun noe tull og aldri stikker hun av. Laika er en god heiehund, men hun har ikke bruksprov. Flere år på rad har hun vært på utlån til sauesanking i Sirdalsheiene og fått mye skryt for sitt arbeid. Nå kommer hun nok ikke til å jobbe så veldig mye, hun burde jo egentlig vært pensjonist. Men så lenge hun liker å jobbe får hun være med, men slipper de lengste dagene.
Når sekken pakkes for høstsanking så ligger hun pal ved den. Hun er livredd for å bi glemt igjen hjemme!

4 kommentarer:

 1. Fant bare denne muligheten for kommentarer, så selv om det ikke passer så skriver jeg til deg her.
  Fant bloggen din fordi jeg søkte etter strikking, men så gjennom bildene dine og der var det mye fint! Jeg skulle gjerne vært så flink, mine hobbyer er også strikk og foto (+ mye mer). Du skrev på en nettside at du hadde oppskriften til selebuksen i et hefte fra Sandnesgarn fra ca 1965, i perlekrepp (også lue, jakke og sokker). Kunne du sende meg en kopi? Jeg hadde en lignende som liten i lys blått, og var veldig stolt av den (var kanskje litt større bukse, selv om jeg var liten og tynn). Ville blitt veldig blad!

  SvarSlett
  Svar
  1. Send meg mailadressen så ordner jeg det. Har skannet oppskriften.

   Slett
 2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 3. Hei. Jeg er også veldig interessert i denne oppskriften. Kunne du kanskje ha sendt den til meg også? Min Mail er i tilfelle: janne.johnsen@dabb.no. Ville blitt veldig glad :-)

  SvarSlett